Logisztika

flakes flakes

Hűtőraktár és nagykereskedelem 

A széles választék kialakítása mellett nagy hangsúlyt fektetünk az általunk forgalmazott termékek folyamatos elérhetőségére is. A 2120 Dunakeszi, Pallag utca 55. szám alatt található modern hűtőraktárunk 1000 tonna tárolókapacitású, a 2012-ben átadott vevőközpontú nagykereskedelmi egységünk befogadó képessége 400 tonna, amit 2015-ben egy újabb beruházás keretében tovább bővítettünk 400 tonna befogadására alkalmas tároló hellyel.

                 

Vásárlóink - a forgalmazott termékkör jellegéből adódóan - éttermek, konyhák, büfék, egyéb vendéglátóipari egységek, élelmiszer-kiskereskedelmi egységek, hús- és hentesáru üzletek, valamint szintén az élelmiszer-kereskedelmi területen dolgozó viszonteladók. 

 

Áruszállítás 

Dunakeszi telephelyeinkről hatékonyan végezzük a napi szintű áruszállítást, a főváros és az agglomeráció egész területére, kihasználva az elhelyezkedés biztosította logisztikai előnyöket. Megrendelőink ellátásához saját tulajdonú eszközparkot használunk. Gépjárműflottánk teszi lehetővé a vásárlói igényekhez való legrugalmasabb alkalmazkodást és biztosítja a hatékonyan szervezhető áruellátást.

 

Rendelésfelvétel

Telefonos értékesítő kollégáink szakértelemmel és megoldásokkal fogadják vásárlóink hívását. Megrendeléseiket az alábbi lehetőségeken adhatják le:

Telefonon: +36 27 548 150 (üzenetrögzítő is: 0-24 h)

Faxon +36 27 548 151

Emailben rendeles@bahamas.hu  

 

Telephelyi vasárlás

Ügyfélszolgálat és pénztár nyitva tartása:

H-P: 06.00 - 15.30-ig

Szombat: nyáridőszakban nyitva tartunk szombaton is 06.00 - 12.00 óráig!

Telephelyünkön a magánszemélyeket is ki tudjuk szolgálni.

Készpénzes és bankkártyás vásárlás lehetséges.

Vasárnap: zárva

 

Új szolgáltatásaink

EXPRESSZ KISZÁLLÍTÁS

A munkanapokon, délelőtt 10:00-ig leadott rendeléseket még aznap kiszállítjuk Budapest területére, valamint az M0-ás körgyűrű mentén közvetlenül elhelyezkedő településekre. A szolgáltatás díja 5.000 Ft+ Áfa.

 

EXPRESSZ ÁTVÉTEL

A szolgáltatás igénybevétele esetén a rendelésleadás után 1 órával már át is vehetőek telephelyünkön a kiválasztott termékek.

FarmFrites édesburgonya 1 kg
Premium

FarmFrites édesburgonya 1 kgVásárláshoz és az árak megtekintéséhez kérem regisztráljon vagy
jelentkezzen be!

Nettó: ----

----- Ft/kg

FRISS Sertés lapocka kart (4-5kg/vac) 15kg

FRISS Sertés lapocka kart (4-5kg/vac) 15kgVásárláshoz és az árak megtekintéséhez kérem regisztráljon vagy
jelentkezzen be!

Nettó: ----

----- Ft/kg